неділя, 26 лютого 2017 р.

Вдалий старт наших гімнасток у відкритому Чемпіонаті ДЮСШ "Юність" в м. Біла Церква

     25 лютого в Білій Церкві відбувся відкритий Чемпіонат ДЮСШ "Юність" з художньої гімнастики за підтримки Київського обласного відділення Національного Олімпійського комітету України. В змаганнях взяли участь команди з Броварів, господарі змагань та наші вихованки Яготинської ДЮСШ, загальна кількість -70 учасниць.
     Ці змагання проходили по новим правилам, які вступили в дію з 2017року і вони стали для наших гімнасточок першим стартом на виїзді в цьому році.


    Наші вихованочки старалися і показали дуже гарні результати: серед вихованок тренера Жанни Михайлівни Черненко - переможницями змагань стали: Ліза Шулла (2009р.н.), Меланія Середюк(2009р.н.) та Даша Бондаренко (2009р.н.), невистачило балів, щоб посісти місце на п'єдесталі пошани Каті Бережній.
    Серед вихованок тренера Ірини Володимирівни Величко : срібло вибороли- Софія Бондаренко (2008р.н.) та Катя Гвоздік (2008р.н.); бронзу здобули: Вікторія Мороз (2006р.н.) та Настя Науменко (2003р.н.), четверте місце посіли Аліна Смачна (2007р.н.), п'яте місце у Яни Бяловецької (2006р.н.).
    Призери змагань були нагороджені кубками, медалями та грамотами, та всі учасниці отримали подарунки. Вітаємо наших красунь гімнасточок з вдалим стартом та гарними виступами.

Немає коментарів:

Дописати коментар