понеділок, 3 квітня 2017 р.

Вдалі виступи наших гімнасток на Закарпаттті

1-2 квітня в Перечині (Закарпатської обл.) відбувся турнір з художньої гімнастики " Дивосвіт Закарпаття 2017". В змаганнях взяли участь 9 команд: чотири з Ужгорода, Мукачева, Фастова, Броварів, господарі змагань та наші вихованки Яготинської ДЮСШ, загальна кількість -150 учасниць різних вікових категорій.
Вихованки тренера Жанни Михайлівни Черненко -  гідно представили наше місто на цих змаганнях і змогли здобути такі призові місця: 1 місце вибороли : Климович Настя (2012р.н.), Полікарпова Настя (2010р.н.) та Середюк Меланія (2009р.н.); 2 місце здобули: Невмержицька Софія (2011р.н.), Шулла Ліза (2009р.н.), Бондаренко Даша (2009р.н.) та Марина Савкун (2007р.н.); третє місце посіла - Бережна Катя (2009р.н.).


А ще наші Настя Климович та Настя Полікарпова здобули кубки, вони набрали найбільшу суму балів серед своїх вікових категорій. Вітаємо всіх наших гімнасточок з призовими місцями - ви молодчинки!


Висловлюємо вдячність організаторам змагань: Любі Чупріній та Яні Мороховець за теплий прийом, чудову організацію змагань, гарні подарунки та святковий настрій, а ще організаторами змагань нам була організована поїздка в Закарпатські чани, ми купалися в гірській річці, милувалися чудовими гірськими пейзажами, відвідали в Ужгороді Закарпатський краєзнавчий музей імені Тиводара Легоцького, отримали велике задоволення та масу позитивних вражень!

А ще велика вдячність батькам за фінансовіі витрати на поїздку на ці змагання та екскурсії по Ужгороду, воно того варте!

Немає коментарів:

Дописати коментар