середа, 26 квітня 2017 р.

Наші гімнасточки вдало виступили на Міжнародних змаганнях!

22-23 квітня в Лозовій (Харківської обл.) відбувся ІV Міжнародний турнір з художньої гімнастики "KINDER-MIX". В змаганнях взяли участь 21 команда: дві із-за кордону - Молдови та Казахстана та з різних куточків України: Одеси, Дніпра, Запоріжжя, Нікополя, Харкова, Сумів, Павлограда, Полтави, Чернігова та інших міст. Всього у змаганнях взяли участь 250 гімнасток різного віку.



          Почесним гостем змагань була Заслужений Майстер Спорту України, Чемпіонка Світу та Європи - Наталія Годунко, яка провела для всіх учасниць змагань майстер - клас та залюбки роздавала автографи та фотографувалась з гімнасточками на згадку.


Наші вихованки Яготинської ДЮСШ, не зважаючи на велику конкуренцію, змогли здобули перемоги та призові місця.
       Серед вихованок тренера Ж.М. Черненко чемпіонками змагань в своїх вікових категоріях стали: Настя Климович (2012р.н.) та Катя Бережна (2009р.н.); срібло вибороли: Меланія Середюк (2009р.н.) та Ліза Шулла (2009р.н.), бронза у Діани Шейко (2012р.н.).
        Серед вихованок тренера І.В. Величко чемпіонками змагань в своїх вікових категоріях стали: Віка Мороз (2006р.н.) та Віка Ігнатенко (2001р.н.); срібло виборола Яна Бяловецька (2006р.н.), бронза у Насті Науменко (2003р.н.).


Немає коментарів:

Дописати коментар