вівторок, 30 січня 2018 р.

Футбольний сезон 2018року розпочато

 Футбольний сезон 2018 року збірні команди Яготинської ДЮСШ розпочали матчами чемпіонату Київської області з футзалу, який проводиться у 4 вікових групах.
   Збірна команда 2003-2004р.н. (тренер Стовбчатий Ю.Л.) 21 січня зональний етап чемпіонату провела у м. Бровари на базі Броварського вищого училища фізичної культури, де чотири команди за коловою системою визначали двох півфіналістів. У першому матці з командою ДЮСШ - Буча не змогли показати свою гру і в результаті в кінці матчу пропустили необов’язковий гол у свої ворота 0:1.
Доля другої путівки півфінал вирішувалась у матці з господарями ДЮСШ – Бровари і налаштованість та самовіддача дозволили впевнено перемогти 7:0. У заключному матці впевнено перемогли ДЮСШ – Згурівка і разом з командою ДЮСШ – Буча вийшли до півфіналу, який відбудеться 4 лютого у Білій Церкві.
     Збірна команда 2005-2006р.н. (тренер Панченко Д.І.) матчі зонального етапу провела у м. Славутич. Довга та тяжка дорога не зупинила бажання наших юних футболістів грати у півфіналі, програвши єдиний матч господарям команді КОДЮСШ – Славутич та вигравши всі інші матчі, завдання виконали і тепер готуються до півфіналу.

Немає коментарів:

Дописати коментар