неділя, 4 лютого 2018 р.

"ЗОЛОТА ПЕРЛИНА" з художньої гімнастики

          2-4 лютого в Києві в Національному Торгівельно - Економічному     університеті відбувся відкритий чемпіонат ДЮСШ-13 з художньої гімнастики  "ЗОЛОТА ПЕРЛИНА". В змаганнях взяли участь 30 команд з України: Ужгорода,  Луцька, Хмельницького, Ізмаїла, Одеси, Запоріжжя, Кам'янського, Білої Церкви,  інші та одна команда з Єгипту, загальна кількість - понад 500 учасниць різних  вікових категорій.
     Наші юні вихованочки Яготинської ДЮСШ (тренера Жанни Михайлівни     Черненко) теж взяли участь у цих змаганнях, вони виступали в один день - 3     лютого.
Переможницею змагань серед гімнасток 2013р.н. стала Ніка Романій; абсолютною чемпіонкою в категорії "С" стала Настя Климович (2012р.н.), вона завоювала два золота у вправі з м'ячем та в багатоборстві; нашій Насті Полікарповій (2010р.н.) на жаль не вдалося посісти місце на п'єдесталі пошани, але вона теж старалася і, незважаючи на дуже велику конкуренцію, виступила добре.
 Змагання відбувалися на дуже високому рівні, суддівство суворе, але  справедливе, зал гарний, теплий, подарунки чудові, перед парадом свій   показовий виступ виконала титулована гімнастка Вікторія Мазур, а потім   вручала нагороди переможницям змагань, а ще був запрошений Віталій     Козловський, який разом з дітьми виконав свої дві пісні, діти були в захваті. 




Немає коментарів:

Дописати коментар