вівторок, 5 червня 2018 р.

"Олімпійський день - 2018"

2 червня у спортивному місті Буча, як його вже встигли охрестити учасники змагань, відбулася фінальна частина обласного заходу «Олімпійський день 2018», в якому взяли участь делегації районів, міст обласного підпорядкування, новостворених територіальних громад, університетів, коледжів та фізкультурно-спортивних товариств.
 Бучанський міський парк гостино прийняв 2 тисячі учасників, 65 команд з усіх міст та районів області, очолювані своїми керівниками. Без сумніву, ця подія об’єднала всю Київщину. Делегацію Яготинського району очолив голова Яготинської райдержадміністрації Василь Степанович Шмигановський. Олімпійський день на Київщині – це щорічний спортивно-видовищний захід, який проводиться за ініціативи Міжнародного олімпійського комітету Київським обласним відділенням Національного олімпійського комітету України. 

Завітав на свято олімпійського спорту Сергій Тимофєєв, начальник управління фізичної культури і спорту Київської облдержадміністрації, який не просто вболівав на змаганнях, а й сам брав в них активну участь. Взявши участь в урочистій церемонії відкриття, Сергій Олександрович мав за честь нагороджувати переможців по завершенню змагань.
Спортсмени  Яготинської ДЮСШ за підсумковими результатами вибороли нагороди:
- Гребенюк Антон (дорослий) І місце в забігу на 1000 м., 
- Устименко Аліна(дорослий) ІІ місце в забігу на 1000 м., 

Тренер Яценко Світлана Володимирівна.
- Цибуля Євген (11-14р.) ІІ місце в забігу на 500 м;
- Бахмач Ярослав (11-14р.) ІІІ місце в забігу на 500 м;
- Сильман Вікторія (11-14р.) ІІ місце в забігу на 500 м;
- Скриник Софія (11-14р.) ІІ місце в забігу на 500 м
Тренер Осауленко Олена Олександрівна. 



Також гарний результат показала команда з міні-футболу серед юнаків 10-12 років (тренер Дмитро Панченко ), які до останнього боролися за вихід у фінал. Почергово обігравши своїх одноліток з Кагарлика, Білої Церкви, Васильківського та Баришівського районів, у вирішальному матчі поступилися команді з Обухова. В підсумку друге місце на груповому етапі, й на жаль, до фіналу юні футболісти не потрапили. Всього в змаганнях з міні-футболу взяли участь 22 команди і результат 4-6 місце також дуже хороший показник. 

Немає коментарів:

Дописати коментар