пʼятниця, 22 червня 2018 р.

Команда Яготинської ДЮСШ з футболу срібні призери Київської області



Протягом червня Яготинська ДЮСШ 2005-2006 р.н. (тренер- викладач Панченко Д.І.) провела три останні тури Чемпіоната Київської області з футболу. 09 червня приймали гостей з Борисполя «Центр Спорту –Фаворит» та здобули перемогу 7:0 голи, на рахунку Кабанця Богдана, Бугая Вадима, Калити Олександра, Дзюби Назара, Кучерука Євгенія.
10 червня  вирушили у м. Славутич де грали з місцевою КДЮСШ. Суперник йшов на першому місці і нам потрібна була перемога, щоб зрівнятися з ними в турнірній таблиці. Але поганий стан поля, необ’єктивне суддівство та грубість суперників призвели до травм у нашій команді, що вилилось у поразку 2:0 і втрату можливості очолити першість.
 


12 червня провели зустріч з командою смт. Баришівка. Перший тайм виявився нічийним, хоча були моменти у Бугая Вадима і Кабанця Богдана. Згодом наш воротар Лавріненко Максим врятував ворота спіймавши м’яч після виходу віч-на-віч з нападником «баришівців». В дугому таймі після ряду замін «яготинці» змогли забити 2 мячі. Голи на рахунку Кучерука Євгенія та Кабанця Богдана. Чемпіонат завершуємо на 2 місці.
За Яготинську ДЮСШ протягом сезону грали: Лавріненко Максим (НВК №3), Троцюк Олексій (Супоївський НВК), Дзюба Назар (НВК №3),Кучерук Євгеній (НВК №2), Курочкін Іван (НВК №3), Федина Захар(НВК №3), Шило Євген  (НВК №1),Кабанець Богдан (НВК №3), Малюга Назар (НВК №3), Саган Дмитро (НВК №2),Євтушенко Олександр (НВК №1), Калита Олександр(НВК №3), Столяров Артем (НВК №3),Бугай Вадим (с.Стара Оржиця), Паламарчук Максим (НВК №3), Волосковець Данило(НВК №2), Гнилозуб Назар (Лемешівський НВК), Волков Костянтин(ОЗОНЗ «Жоравський НВК»).

Немає коментарів:

Дописати коментар