вівторок, 27 листопада 2018 р.

Наші футболісти перемагають у Щасливому


17 листопада команда ДЮСШ м. Яготин 2005-2006 р.н. (тренер ПанченкоД.І.) провела чергову товариську гру проти команди «Шахтар» м. Донецьк 2006 р.н. Гра проходила на навчально-тренувальній базі клубу «Шахтар» у с. Щасливе, Бориспільського району, на штучному полі.
З перших хвилин булопомітно, що клас «Шахтаря» значновищий, тому гру краще розпочали господарі більше контролюючи м’яч, а гості діяли на контратаках.В середині  тайму почали виникати небезпечні моменти біля наших воріт. В кінці першого тайму нападник донеччан вразив ворота дальнім ударом, рахунок 1:0.
По перерві відчутної зміни у грі не відчувалося і господарі зуміли забити другий м’яч. Після цього яготинці ніби прокинулися та почали створювати моменти один за одним і згодом, після дального удару та рикошету, рахунок скоротився. Гол забив Бугай Вадим.Через декілька хвилин Вадим отримавши передачу з лівого флангу,обіграв захисника, змістився в центр та пробив по воротах змусивши воротаря витягати м’яч із сітки воріт. Так рахунок зрівнявся 2:2, але нашим хлопцям цього було замалоі на останній хвилині Кучерук Євгеній скориставшись своєю технікою, обігравши двох захисників, забив гол ударом з-за меж штрафного майданчика. Перемога з рахунком 2:3

Немає коментарів:

Дописати коментар