понеділок, 21 січня 2019 р.

Турнір з футзалу "Юніор - 2019"


19-20 січня у м. Броварах пройшов V традиційний турнір з фут залу «Юніор-2019» серед команд старшої вікової групи. Значимість  турніру надавала участь у ньому усіх призерів чемпіонату Київської області з футзалу 2018р. : «Рось» та «Арсенал» м. Біла Церква та ДЮСШ (Яготин).
   Збірна команда ДЮСШ –Яготин (тренер Ю.Л. Стовбчатий) грала у групі В разом з ДЮСШ (Буча), київським «Восходом» та минулорічним чемпіоном «Россю». У першому матчі наша команда розійшлась миром 3:3 з ДЮСШ (Буча). У другому матчі з «Восходом» не помітили суперника 9:2. Вихід у півфінал залежав від матчу з «Россю», так як Буча грала після нас і могла грати по результату. Матч був найкращим у у суботньому розкладі турніру. Вдалося виконати настанову на гру, нав’язати свій малюнок гри. Перемога 4:1 і вихід в півфінал з першого міста. У групі А переміг білоцерківський «Арсенал», друге місце у ДЮСШ (Бориспіль). Недільну частину турніру ДЮСШ (Яготин) розпочала з півфіналу з господарями. Коротка лава запасних заставляла ризикувати і йти «ва банк». Тактична схема попередньої гри знову принесла результат. Перемігши 5:0 наша команда вийшла до фіналу. У іншому півфіналі «Арсенал» здолав «Рось».
У матчі за третє місце бориспільці у серії пенальті поступились «Росі». На жаль у фіналі яготинців вистачило лише на перший тайм. Граючи двома «п’ятірками” «Арсенал» вимотав нашу команду і заслужено переміг 3:0, отримавши кубок за перемогу в турнірі. ДЮСШ (Яготин) отримав кубок за друге місце та схвальні відгуки фахівців за рівень гри. Євген Шейко став кращим бомбардиром турніру.

Немає коментарів:

Дописати коментар