четвер, 10 січня 2019 р.

Змагання з футболу в Яготинській ДЮСШ з гостем Микитою Бурдою

    5.01.2019 року у спортивному залі ДЮСШ відбулася зустріч вихованців відділення футболу з Микитою Бурдою, гравцем основного складу команди «Динамо» (Київ) та збірної команди України. Він прийняв участь у тренувальному процесі: команда зірок Яготинського футболу, «Автолідер», «Кристал» та дві команди ДЮСШ протягом двох годин мірялися силами та порівнювали рівень своєї майстерності. Не дивлячись на специфіку нашого міні-футболу Микита продемонстрував справжній майстер-клас показавши найвищий рівень футбольної майстерності та відношення до гри. Всі учасники отримали масу емоцій та задоволення.
    Після закінчення футбольного дійства всі мали змогу зробити фото на згадку. Юні Яготинські футболісти побажали Микиті Бурді успіхів у новому футбольному сезоні. Він же в свою чергу дав напутні слова, щоб юні футболісти не зупинялись на досягнутому і постійно зростали у своєму професійному рівні.

    Директор Яготинської ДЮСШ Юрій Леонідович Стовбчатий у своєму виступі висловив побажання, щоб як можна швидше  у складі збірної команди України поряд з іменами яготинців Андрія Шевченко та Микити Бурди з’явились нові футбольні імена яготинців.



Немає коментарів:

Дописати коментар