понеділок, 14 січня 2019 р.

Змагання з ЗФП серед відділень Яготинської ДЮСШ

Новий 2019 рік вихованці Яготинської ДЮСШ розпочали змаганнями з загально фізичної підготовки. 120 учнів середніх та старших груп п’яти відділень спортивної школи у шести вікових категоріях окремо серед юнаків та дівчат змагалися  у: човниковому бігу, стрибках у довжину з місця, підтягуванні на перекладині, стрибках на скакалці, гнучкості та піднімання тулубу. Змагання показали достатньо високий рівень майстерності.
   Переможцями змагань стали: Коновал Анастасія та Нюхтик В’ячеслав – 2008р.н. та молодші; Макарчук Діана та Линник Артем(2007р.н.); Мороз Вікторія та Кабанець Богдан- 2006р.н.; Скринник Софія та Близнюк Владислав – 2005р.н.; Сильман Вікторія та Панченко Ігор -2004р.н.; Нагорна Наталія та Бахмач Ярослав -2002-2003р.н..
   Всі переможці та призери змагань у своїх вікових групах були нагородженні грамотами та медалями.

    По результатах виступів у 2018 році у обласних та всеукраїнських змаганнях були нагородженні кубками та грамотами кращі вихованці відділень ДЮСШ: відділення художньої гімнастики – Шкварько Анастасія (тренер Ж.М. Черненко); відділення легкої атлетики – Сильман Вікторія (тренер О.О. Осауленко); відділення дзюдо – Сушко Володимир (тренер В.В.Семперович); відділення футболу – Шейко Євген (тренр Ю.Л. Стовбчатий).


     Провівши нагородження директор ДЮСШ – Ю.Л. Стобвчатий побажав у новому році нових успіхів спортсменам ДЮСШ та досягнення нових рівнів спортивної майстерності.

Немає коментарів:

Дописати коментар