середа, 25 грудня 2019 р.

Футбол - Яготинська ДЮСШ


    19 грудня у спортивному залі ДЮСШ пройшов VI  традиційний турнір до Дня Святого Миколая на призи компанії « Нива Переяславщини» з футболу серед команд 2003р.н. У турнірі взяли участь 6 команд: ДЮСШ (Яготин) -2003р.н. тренер Стовбчатий Ю.Л., ДЮСШ (Яготин)2004-2005р.н. тренер Панченко Д.І. та команда ДЮСШ (Згурівка), Переяслів та дві команди «Дружба»(Березань).
   Команди було розділено на дві підгрупи де за круговою системою виявляли переможців. У групі «А» поза конкуренцією була команда ДЮСШ – Яготин 2003р.н., яка почергово з великим рахунком переграла команди м Березань та м. Переяслав.  У групі «Б» боротьба була запеклішою, лише на останніх хвилинах згурівчани  змогли вибороти перемогу в своїй групі. У матчі за третє місце наша молодша команда у серії пенальті перемогла переяславців і стала призером змагань. Фінал також приніс очікуваний результат. Яготин -2003р.н., більшість вихованців якого уже кілька років у чемпіонаті Яготинського району та першість Київської області не залишив жодних шансів команді (Згурівка) і отримав кубок за перше місце.
     Усі команди отримали від організаторів по професійному м’ячу, цінними призами було відмічено кращих гравців змагань та команда переможець окрім кубку отримада комплект футбольних «монішок».
Кращим гравцем турніру став вихованець ДЮСШ (Яготин) -2003р.н. Ярослав Скринник.

Немає коментарів:

Дописати коментар