понеділок, 19 лютого 2018 р.

Команда Яготинської ДЮСШ бронзові призери чемпіонату Київської області з футзалу

   
18 лютого у спортивному комплексі ДЮСШ-1 м.Біла Церква пройшов фінал чемпіонату Київської області з футзалу сезону 2018 року. Суперниками  збірної команди Яготинської ДЮСШ 2003-2004р.н. (тр. Стовбчатий Ю.Л.) стали три білоцерківські команди: «Арсенал», «Зміна» та «Рось».
    Згідно жеребкування команди було розділено на пари: переможці грали за 1-2 місце, програвші за 3-4 місце. У першому матчі «Рось» в запеклій боротьбі з рахунком 3:2 перемогла «Зміну». Другий матч між «Арсеналом» - законодавцем футбольної моди на Київщині, який виступає у І лізі ДЮФЛ України та юними яготинцями тримав інтригу до фінального свистка. Господарі впевнено розпочали матч забивши всередині першого матчу з пенальті  гол у наші ворота. Наші ніяк не могли призвичаїтись до незвичного майданчика. Другий тайм  розпочався з провалу в центрі захисту і ми отримали другий гол, але поступово наша команда перебрала ініціативу у свої руки. У середині другого тайму Іван Шкварько здійснив стрімкий прохід флангом і гарматним ударом увігнав м’яч у кут воріт. Затиснувши  «Арсенал» на своїй половині за кілька хвилин до фінального свистка то й же Іван Шкварько зрівняв рахунок 2:2. Але в серії пенальті фортуна відвернулпсь від наших хлопців 2:0 і в фіналі «Арсенал».
    Наша команда через 10 хвилин мала зіграти матч за 3 місце, розлючені поразкою, але уже освоївшись з майданчиком та показавши все на що здатні наші футболісти Яготинської ДЮСШ розгромили «Зміну» з рахунком 13:3 і стали бронзовими призерами чемпіонату Київської області.
    У матчі за перше місце вимотані «Арсенал» поступились «Росі» 2:3.
    У складі команди Яготинської ДЮСШ грали: Дмитро Мартинюк, Ігор Орел, Дмитро Марченко, Назар Дубок, Євген Погребний, Максим Суравікін, Максим Круглов, Іван Шкварько (НВК№ 3), Михайло Рябенко(НВК№2),  Богдан Дідик (с. Смотрики) Богдан Жежера ( с. Фарбовано). А ще Іван Шкварько отримав приз кращого захисника чемпіонату.

Немає коментарів:

Дописати коментар