неділя, 25 лютого 2018 р.

Фестиваль Київської області з художньої гімнастики

     

24 лютого в Білій Церкві відбувся відкритий Чемпіонат КОО ФСТ "Спартак" з художньої гімнастики та ІІ Фестиваль Київської області з художньої гімнастики. В змаганнях взяли участь 15 команд: з Вінниці, Хмельницького, Березані, Фастова, Славутича, Броварів, Українки, Щасливого, Києва та інші, загальна кількість - 230 учасниць різних вікових категорій.
     Вихованки Яготинської ДЮСШ (тренера Ж.М. Черненко)теж взяли участь у цих змаганнях та показали добрі результати.
    Переможницями в своїх вікових категоріях стали: Ніка Романій(2013р.н.), Настя Климович(2012р.н.), Софія Невмержицька (2011р.н.) та Ліза Шулла(2009р.н.); другі місця здобули: Діана Шейко(2012р.н.) та Марина Савкун (2007р.н.); треті місця посіли: Даша Бондаренко(2009р.н.) та Саша Самофал(2009р.н.); четверті місця - у Меланії Середюк, Каті Бережної, Насті Твердохліб та Насті Головатої, п'яте - у Даші Ковбель та сьоме - у Насті Шкварько.
    Вітаємо наших чемпіонок та призерів змагань, вони великі молодчинки і їхні старання на тренуваннях допомогли їм здобути нагороди на змаганнях! А ті наші дівчата, які не змогли виступити без помилок та втрат предмету, повинні не засмучуватись, а більше докладати старання і тоді на наступних змаганнях все вийде. 
    


А ще всі наші гімнасточки за свій показовий виступ були нагороджені грамотами та медалями за участь у ІІ Фестивалі Київської області з художньої гімнастики.




Немає коментарів:

Дописати коментар