пʼятниця, 2 березня 2018 р.

Турнір присвячений пам'яті Героям Небесної Сотні



Перший весняний день в Яготині відзначили футбольним турніром присвячений пам’яті Героям Небесної Сотні, який відбувся в Яготинській ДЮСШ. У футбольному турнірі взяли участь п’ять команд юних футболістів: учні Яготинського НВК №3, Яготинської ЗОШ №1 та шкіл с.Панфили, с.Супоївка та с.Жоравка.


Перед початком гри, методом жеребкування, команди були поділені на 2 групи – група А: НВК №3 та ЗОШ №1, група Б: школи с.Панфили, с.Супоївка та с.Жоравка. Команда, яка здобуває перемогу в групі, змагається за 1-2 місце в турнірі.  Після насичених голами таймів, перемогу в групі А вдалося здобути футболістам НВК №3, в групі Б – вихованцям Супоївської школи.
Тож після вирішальних матчів четверте та п’яте місце між собою поділили Яготинська ЗОШ №1 та вихованці Жоравської школи. Третю сходинку змагань посіла збірна команда Панфильського навчального закладу. Срібло дісталося учням Супоївського навчального закладу.

Володарями кубку Яготинського району з футзалу серед збірних команд загальноосвітніх шкіл присвяченого пам’яті Героїв Небесної сотні цьогоріч стали спортсмени Яготинського НВК №3 (тренери – В.В.Солодкий та В.М.Грушка).


Команди, що змогли завоювати призові місця були нагороджені кубками та грамотами. А футбольні м’ячі отримала кожна з команд – як вдячність за відданість улюбленій грі мільйонів – футболу.



Нагородження проводили Голова Яготинської районної федерації футболу О.С. Форостяний та директор ДЮСШ Ю.Л. Стовбчатий, вони  побажали учасникам змагань побільше перемог  та віри у світле майбутнє нашої Держави.

Немає коментарів:

Дописати коментар