вівторок, 24 квітня 2018 р.

Змагання з футболу серед юнаків 2003-2004р.н.


Збірна команда Яготинської ДЮСШ з футболу 2003-2004р.н. (тренера  Ю.Л. Стовбчатого) стартувала у другому колі першості Київської області з футболу сезону 2017-2018 року.
   15 квітня провели першу гру другого кола у м. Переяслав з командою місцевої ДЮСШ. Відсутність повноцінної ігрової та тренувальної практики на футбольних полях стандартних розмірів далась взнаки. Незадовільний результат матчу 1:1 не дозволив записати нашій команді до свого активу такі важливі турнірні три очки.
    22 квітня у другому турі на запасному полі у мікрорайоні ДРСУ наша команда приймала ситуативних лідерів команду ДЮСШ м. Макарів. Гра пройшла в напруженій боротьбі на зустрічних курсах. Пронизливий вітер не дозволяв юним футболістам показати свої кращі якості. У першому таймі в одній з контратак Богдан Жежера втік у відрив та перекинув м’яч через воротаря команди суперника і забив перший гол. Другий тайм почався з пресингу макарівців, які прагнули відігратись, але всередині тайму одна з атак нашої команди закінчилась прострілом у штрафний майданчик і Іван Шкварько зупинивши м’яч невідпорно пробив повз воротаря. Кінцевий результат 2:0 на користь яготинців.
Наступний тур наша команда проведе у Києво-Святошино з місцевою «Чайкою».

Немає коментарів:

Дописати коментар