вівторок, 24 квітня 2018 р.

Наші гімнасточки перемагають і на Закарпатті


21 квітня в Перечині (Закарпатської області) відбувся турнір з художньої гімнастики "Дивосвіт Закарпаття-2018". У змаганнях взяли участь 10 команд: із Мукачева, Полтави, Вінниці, Броварів, Фастова, три команди з Ужгорода, господарі змагань та  вихованки Яготинської ДЮСШ(тренера Жанни Михайлівни Черненко), загальна кількість - 190 учасниць різних вікових категорій.
     Яготиночки гарно виступили і здобули: 4 -золоті, 2- срібні та 2- бронзові медалі.

Переможницями змагань стали: Настя Полікарпова(2010р.н.), Ліза Шулла(2009р.н.), Меланія Середюк(2009р.н.) та Марина Савкун(2007р.н.); срібло вибороли: Даша Бондаренко(2009р.н.) та Настя Шкварько(2006р.н.); бронзу здобули: Софія Невмержицька(2011р.н.) та Катя Бережна(2009р.н.), а ще наша Ліза Шулла була нагороджена кубком кращої гімнастки 2009р.н.
    
Наша команда Яготинщини вже втретє бере участь у змаганнях в Перечині і завжди залишається дуже задоволенні організацією змагань і теплим прийомом.
Окрім змагань, на другий день нашим гімнасточкам  батьками була організована розважальна програма, ми відвідали оздоровчий курорт "Воєводино", парилися в закарпатських чанах, купалися в гірській річці, милувалися чудовими гірськими пейзажами та цвітінням сакур - отримали масу задоволення, відпочили душою і тілом, такі поїздки запам'ятовуються на все життя.
А йе чарівні закарпатські сакури





Немає коментарів:

Дописати коментар